Skip to main content
MENTOROPGAVER OG ERHVERVS­TILKNYTNING FOR BORGERE
MED KOMPLEKSE PROBLEM­STILLINGER

AKTIVERINGSTILBUD DER SKAL MOTIVERE DEN UNGE

Hos Mentor og Job gør vi brug af en række forskellige aktiveringstilbud, som har til formål at motivere den unge borger til at komme i gang med enten en uddannelse eller med at finde et job og efterfølgende kunne fastholde det.

Vi holder til i Slangerup, men vi tilbyder vores forskellige aktiveringstilbud til borgere i hele landet.

VORES AKTIVE TILBUD

Vi ser vores aktiveringstilbud som en løsning, der både giver den unge mere energi, og som samtidig giver den unge mulighed for at finde inspiration til at komme i gang igen og finde sit eget fodfæste.

Vores metoder dækker blandt andet over følgende tilbud:

  • Erhvervsafklaring på mountainbike i naturen
  • Sociale kompetencer på en gåtur
  • Arbejdsidentitet i fitnesscenteret

Med vores tilbud bliver den unge motiveret til at komme i gang igen, samtidig med at vedkommende får motion og måske smag på en sundere tilværelse, hvor der træffes gode valg, der kan være med til at hjælpe vedkommende både fysisk og psykisk.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES AKTIVERINGSTILBUD

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores forskellige tilbud, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores aktiveringstilbud for unge borgere, der skal være med til at skabe motivation og fokus.

Hos Mentor og Job har vi specialiseret os i at hjælpe borgere med komplekse problemstillinger tilbage på arbejdsmarkedet eller i uddannelse. Selvom vi selv holder til i Slangerup, henvender vi os til borgere og kommuner i hele landet.